top of page

РАЧУНОВОДСТВО 101

Отпремите ПоверПоинт датотеку

ИГРА БИЛАНС СТАЊА

АКТИВА = ОБАВЕЗЕ + КАПИТАЛ

Лист за игру бројања(мац).цсв

Лист за игру бројања_цц781905-5цде-3194-бб3б-136бад5цф58д_.клс

bottom of page